Hud & laserklinikken

Hos oss på Hud & Laserklinikken jobber vi som ett godt team hvor vi fokuserer på å kunne tilby behandlinger med maksimal kundetilfredshet som overordnet mål. Det er veldig viktig for oss å holde oss faglig oppdatert og går derfor stadig på nye kurs og messer. Vi har et godt behandlingstilbud, og er sikker på at du vil bli fornøyd med å velge oss. Hos oss er alltid kunden i fokus!

Dr. Farzan Javad, Ansvarlig lege

Dr Javad er utdannet lege fra universitetet i Gøteborg i Januar 2009. Han er sertifisert filler- (teosyal og belotero) og botoxbehandler, samt godkjent som laserbehandler med kurs av spesialister i England. Dr Javad har tatt avansert kurs i kryokirurgi med cryopen i England. Han har også gått kurs hos Neostrata og sertifisert dermapen behandler mm.

Sara, Daglig leder

Sara er utdannet hud, kropp og spaterapeut på Hudpleieakademiet i Oslo og har internasjonal CIDESCO-godkjenning. Sara har tatt flere kurs i blant annet sertifisert dermapen behandler, laserbehandling i England, spraytan (vita liberata), farging av vipper og bryn ( Fred Hamelten), vippeløft, Exuviance og hos Neostrata mm.

Marina

Marina er utdannet hud, kropp og spaterapeut på Hudpleieakademiet i Oslo og har tilleggskurs i vippeextensions hos Lashbar i Oslo. Marina har tatt flere kurs i blant annet sertifisert dermapen behandler, spraytan (vita liberata), farging av vipper og bryn ( Fred Hamelten), vippeløft, Exuviance og hos Neostrata mm.

Linn Elise, Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Linn er utdannet sykepleier ved NTNU Gjøvik juni 2014 og har videreutdanning som kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Hudpleieakademiet i Oslo. Hun er i tillegg sertifisert dermapen, filler og botoxbehandler. Linn har tatt flere kurs i blant annet vippeløft og spraytan (vita liberata).