AUTORISERT FORHANDLER    –    FRI FRAKT OVER 999 KR    –    RASK LEVERING

ANSIKTSBEHANDLINGER

Hud & Laserklinikken tilbyr ulike ansiktsbehandlinger til ulike typer hud og hudproblemer. Huden utsettes for store påkjenninger fra omgivelsene og det er derfor viktig å ta vare på huden sin. En ansiktsbehandling gir huden et mer levende og friskt utseende. Våre dyktige hudterapeuter hjelper deg med å finne den behandlingen som passer best for akkurat din hud.

Hudanalyse 15 min 390,- (trekkes fra ved kjøp av produkter eller behandling)

Vi tilbyr gratis hudanalyse for våre kunder, dette er en komplett analyse av din hudtype og hudtilstand. Her vil du få hjelp og veiledning til hvilke produkter og eventuelle ansiktsbehandlinger som passer til din hudtype. Du trenger ikke booke dette dersom du har bestillt hudpleietime, da dette er med i alle våre ansiktsbehandlinger.

DETOX (50 min) 950,-

Denne behandlingen gir huden din en kraftfull dyprens. Den fjerner alt av døde hudceller, avfallsstoffer og talg fra innsiden og ut. “Detox” kan anbefales alle, spesielt til deg som har urenheter, eller deg som ønsker en frisk og velfungerende hud.

Behandlingen inneholder: Effektiv rens, hudanalyse, kjemisk peeling, utklemming med damp, maske, serum, dagkrem tilpasset din hudtype, og nakke og skuldermassasje.

GLOW  (40 min) 890,-

Denne behandlingen er for deg som ønsker en strålende hud! Den renser huden effektivt og tilfører huden kraftfulle næringsstoffer for optimal glød. “Glow” passer alle hudtyper og er perfekt før spesiell event. 

Behandlingen inneholder: Rens, hudanalyse, peeling med damp, maske, glow-pads, serum for optimal glød, dagkrem tilpasset din hudtype, og nakke og skuldermassasje.

HYDRATION (40 min) 820,-

“Hydration” gir huden en skikkelig fuktboost, som etterlater den en plump, spenstig og silkemyk. Denne behandlingen passer alle hudtyper, spesielt en hud som er tørr og fuktfattig.

Behandlingen inneholder: Rens, hudanalyse, peeling med damp, maske, serum fullstappet med fuktighetsgivende ingredienser, dagkrem tilpasset din hudtype, og nakke og skuldermassasje.

TEENAGER (50 min) 790,-
Denne behandlingen er for tenåringen som sliter med kviser, urenheter og en hud i ubalanse. I puberteten skjer det en masse forandringer med kroppen. Det øker på med produksjon av hormoner, blant annet testosteron, som blant annet gjør at det produseres mer talg i huden.


Behandlingen inneholder: Effektiv rens, hudanalyse, peeling og utklemming med damp, maske, serum, dagkrem tilpasset din hudtype, og nakke og skuldermassasje.

SIGNATURE (70 min) 1590,-

Dette er vår mest luksuriøse behandling, som gir deg og din hud optimal velvære. “Signature” gir huden en skikkelig fulktboost, plump, og en strålende glød. Det er altså den ultimate ansiktsbehandlingen som passer alle hudtyper. I tillegg får du med farging av vipper, bryn og forming, og en avslappende massasje, som gjør at du vil føle deg ny. 


Behandlingen inneholder: Effektiv rens, hudanaslyse, farging av vipper, bryn og forming, peeling med damp, ansiktsmassasje, en ekslusiv «gullmaske», øyemaske, serum, dagkrem tilpasset din hudtype, og nakke og skuldermassasje. 

RED CARPET BABOR (60 min) 1490,-

En superpopulær ansiktsbehandling med “FILLER- effekt” uten kosmetisk kirurgi. Huden “plumpes” med fukt, vitaminer og collagenampuller, og er ditt ultimate valg før enhver festlig anledning. Eller når du virkelig vil føle deg fresh.

Den mykgjør huden umiddelbart, jevner hudtonen, virker oppstrammende, og gir huden et synlig resultat.

Behandlingen inneholder også rens, sirkulasjonsmaske, enzymepeeling, spesialmaske og en avstressende ansiktsmassasje.

Alt du trenger for en perfekt start på kvelden!

CRASH BABOR (50 min) 1290,-

Dette er en populær og effektiv fuktighetsbehandling som tilfører huden rikelig med fuktighet, glød og vitalitet. Den glatter ut, beroliger og strammer opp ved at eksklusive ampuller sluses inn i en og samme behandling.

​Huden crashes med ampuller for å gjenoppbygge tapt fuktighet og forebygger tørrhet.

​Grundig rens, sirkulasjonsmaske, peel med enzymer, ansiktsmassasje, 3 ampuller, ampullemassaje, spesial maske og avsluttende krem.

​Resultatet er strålende glød, vitalitet og foryngelse, en nydelig behandling du og huden din vil elske!

SOS BABOR (55 min) 1290,-

Den ultimate behandlingen for hypersensitiv, allergisk og sår eksem hud med utfordringer. Passer også til en acne hud med utfordringer.

Den inneholder mikrosølv og en spesial maske med umiddelbar beroligende effekt som demper innlamasjon rødhet. Behandlingen er antibakteriell, helende, barrierereparerende, helende og gjennoppbyggende.

TIMELESS HSR BABOR (90 min) 1490,-

BABOR HSR er en dypløftende behandling som forlenger levetiden til hudens DNA og bremser den naturlige aldringsprosessen. Resultatet er en kraftig reduksjon av linjer og rynker.

Spesialdesignet for å forbedre hudens motstandskraft og forynge huden. HSR lifting bruker en rekke innovative komplekser som gjør huden fastere og fyldigere med mer elastisitet, slik at ansiktet får tilbake sine ungdommelige konturer.

Løftende og oppstrammende massasjeteknikker brukes med et spesialprodukt for å maksimere resultatet. Behandlingen inkluderer håndmassasje under masken, for ultimat følelse av velvære.

Behandlingen inneholder rens, sirkulasjonsmaske, peeling, serum, anti-aging rituale, ansiktsmassasje, ansiktsmaske, håndmassasje.

Babor har ulike salgsprodukter til HSR behandlingen for å opprettholde effekten etter behandlingen.

Alle våre ansiktsbehandlinger blir spesielt tilpasset deg og din unike hudtype.

Tilleggsbehandlinger, skreddersy din ansiktsbehandling:

Ansiktsmassasje 10min

100,-

Glykolsyre Peeling

390,-

Øyebehandling (øyemaske)

70,-

Farging av bryn

160,-

Farging av vipper 

250,-

Farging av vipper og bryn

450,-

Farging av bryn med forming

320,-

Farging av vipper og bryn med forming

495,-

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.