AUTORISERT FORHANDLER    –    FRI FRAKT OVER 999 KR    –    RASK LEVERING

LIPOCONTRAST

LipoContrast behandlingen hjelper hvor andre metoder ikke strekker til!

Det er den mest avanserte permanente ikke-kirurgiske fettreduseringsmaskinen på markedet. LipoContrast er en ny pantentert medisinsk teknikk for permanent minskning av lokalisert fett ved å bruke et selektivt og ikke-kirurgisk prosess: thermolipolysis kontrast. Denne behandlingen er vitenskapelig utviklet over flere år, som har vist seg å være overlegen enten ved kjøling eller oppvarming av fettceller, LipoContrast gjør begge deler.

Metoden er godkjent av amerikanske myndigheter FDA.  Produktet er CE-merket og godkjent som medisinsk utstyr i EU. Metoden med varme, kulde og igjen varme har LipoContrast patent på.

Hvem står bak LipoContrast-maskinen?

I forbindelse med en fettfrysing er det viktig å bruke riktig teknologi som er klinisk dokumentert og kommer fra en annerkjent produsent. Dette bør man alltid undersøke. LipoContrast maskinen er produsert av den spanske produsenten clinipro, som også står bak deres forgjengere Lipocryo. Besøk Clinipro’s hjemmesiden der du kan lese om deres kliniske studier.

Hva skiller den fra andre fettreduksjonsbehandlinger?

LipoContrast systemet har en merkbar og naturlig minskning av lokalt fettvev, men med betydelig raskere og ca 33% mer effektiv enn tidligere cryolipolyse system. Det er vist effekt på mer enn 9/10 Uten risiko og trauma som kan oppstå ved invasive teknikker sånn som fettsugning. Metoden er ufarlig, og hud, nerver og muskler blir ikke skadet av behandlingen.

Hvem kan behandles?

Behandlingen er egnet for alle – menn som kvinner, for de som er trent og ikke trent, de som vil oppnå et varig resultat og som ikke ønsker et kirurgisk inngrep.

LipoContrast er spesielt lagd for lokalt fett. Den ideelle kandidaten er ikke en overvektig person men noen som vil minske fett i ett område lokalt. For eksempel området som buk, hofter, rygg, armer, innside lår og dobbelhake. Pasienter som har fettansamlinger vil derfor være gode kandidater for cryolipolysis teknikk. Pasienter som er for tynne eller har fett uten å ha lokalisert fett er derfor ikke like gode kandidater.

Kontraindikasjoner – du kan ikke bli behandlet hvis du

  • Er under 18 år
  • Lider av Raynauds sygdom (kuldeallergi)
  • Lider av Cryoglobulinaemia  (proteiner i blodet)
  • At man ikke lider av kulde eller varmeallergi.
  • Lider av Elveblest
  • Har en blødersykdom
  • Har sirkulasjonsproblemer (i dette tilfellet må du ha legens samtykke)
  • Har kreft eller en annen kritisk sykdom
  • Kvinner – om de er gravid eller ammende
  • Ved betennesle, sår, eksem, dermatitt eller brokk på behandlingsområde vil ikke behandlingen bli gjennomført.

Behandlingen

Behandlingen starter med en konsultasjon hos vår lege, du veies og området som skal behandles blir målt.

Behandlingsområdet er gjort rent og gel påføres på området som skal behandles. Apparatets hodet blir plassert på behandlingsområde og man kjenner en ubehagelig følelse umiddelbart som gradvis avtar innen få minutter under behandlingen.

Mot slutten av behandlingen masseres det behandlende området for å utjevne og for å hjelpe til med dreneringsprosessen.

Hvert område tar 60 minutter. For eksempel, for hoftene (love handles) som regnes som to områder blir da to timer, dobbelhake en time, buk en time.

Etter behandlingen

Umiddelbart etter en behandling kan du få en følelse av at huden dovner bort i det behandlende området og det kan pågå i noen timer før det forsvinner.

Ofte kan det oppstå blåmerker fra sugningen på området som ble behandlet men dette forsvinner i løpet av noen dager.

Pasienten kan leve normalt uten noen restriksjoner umiddelbart etter behandlingen. Det finnes ingen betydelige bivirkninger etter denne type behandling.

Dr. Javad vil dog uansett foreslå at du begrenser inntak av mat som er rikt på sukker, fett (pommes frites, brød, ost) og alkohol etter behandlingen for å ikke stimulere tillvokst av gjernvarande fettceller.

Resultatet

Opptil 33% av det behandlende fettvevet kommer til å elimineres og gradvis brytes ned gjennom det metabolske systemer. Ca 80% av ferdig resultatet vil være synlig innen 20 dager.

Typiske daglige aktivitet kan gjenopptas direkte etter behandlingen, inkludert jobb og trening.

Hvor mange behandlinger trengs?

I forhold til tykkelsen på fettet og de forventende resultatene, kan man regne med mellom 1-3 behandlinger pr område. Man kan kun behandle ett område en gang pr måned og maks 4 behandlinger på ulike område pr måned.

Dette er mye kortere enn andre Cryolipo alternativ, som gir raskere og bedre resultat. Resultatet fra LipoContrast snakker for seg selv.

Hva skjer med fettet som brytes ned?

Fettceller elimineres via LipoContrast på to måter:

Gjennom varmesjokkeffekt og krystallasjon av fett, vil en del av de adipocyter(fettceller) havne i apoptos (celledød) umiddelbart under behandlingen. Disse cellene elimineres (prosessen for fagocytos) og gradvis tømmes innen noen uker via lymfesystemet.

Når det gjelder cellulitter, kan denne teknikken brukes?

Vi behandler dette i forveien, med et annet hode som gjennom varme i kombinasjon med dreneringsmassasje. Målet er å myke opp cellulitter og defibrose uten å traumatisere den subkutante vevet. Vann og fett kommer da til å lettere å mobiliseres under cryolysis sesjonen.

Bilder

Priser fettfjerning

Konsultasjon 

Gratis

1 område

2900,-

2 områder

4700,-

3 områder

6500,-

4 områder

8000,-

Ved kjøp av 4 områder eller flere vil prisen være per område
(Ved kjøp av pakke, ikke enkelt behandling).

1650,-

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.