AUTORISERT FORHANDLER    –    FRI FRAKT OVER 999 KR    –    RASK LEVERING

FJERNING AV SPRENGTE BLODKAR

Hud & Laserklinikken tilbyr en svært skånsom og effektiv behandling av sprengte blodkar.

I dag blir laserbehandling sett på som gullstandarden for å fjerne sprengte blodkar. Behandlingen blir utført på en effektiv, enkel, rask og sikker måte. I over 30 år har laserbehandling for å fjerne sprengte blodkar blitt brukt i den medisinske verden. Laser blir bare mer og mer sikker og effektiv å bruke. Hud & Laserklinikken bruker den aller siste teknologien, Nd-Yag laser.

Sprengte blodkar er normalt bare plagsomt rent kosmetisk, men er helt ufarlig. For de som er rammet av sprengte blodkar kan dette være svært sjenerende. Fra kvinner over 18 år er det antatt at 75% har sprengte blodkar.  Som oftest oppstår sprengte blodkar på legger, lår og også i ansiktet. Årsaken til sprengte blodkar er mange, men de mest vanligste er genetiske årsaker, tempraturforandringer, solskader, sykdommer (rosacea mm), fysisk anstrengelse, bivirkninger fra medisiner, stress, kost og alder.

Alle Laserbehandlinger på Hud &Laserklinikken blir utført av vår lege.

Før behandlingen

Vi på Hud & Laserklinikken er opptatt av at du skal føle deg trygg og at behandlingen blir utført på en seriøs og sikker måte.Under konsultasjonen vil vår lege snakke med deg om hvilke forventninger og ønsker du har til behandlingen. Deretter vil legen vurdere og avgjøre den beste behandlingen som er egnet for akkurat deg.

Behandlingen

Lyset på laseren tiltrekkes av hemoglobinet (fargen i karret) og blir deretter absorbert slik at karret blir ødelagt. Etterhvert vil det skje det samme som ved ett vanlig blåmerke, kroppen vil selv kvitte seg med karret . Behandlingen er rask, enkel og svært effektiv, og i de fleste tilfeller vil man allerede se forandringer etter en gang. Det kan også kreves 1-3 behandlinger, men det er avhengig av hvor mye som skal fjernes. Ved behandlingen bruker laseren en bølgelengde av lys som tiltrekker seg pigmentet/fargen i blodet, den varmer deretter opp det sprengte blodkaret og ødelegger karret helt.

Etter behandlingen

I alle former for laserbehandling kan det i sjeldne tilfeller gi lettere brenning av huden. Etter behandlingen er det viktig å unngå direkte sol og bruk solkrem med høy faktor. Det kan forekomme rødme i huden etter behandlingen. Dette vil normalt gi seg etter ett par dager. Området som behandles kan smøres med Exuviance vespera serum eller aloe vera krem i dagene etter behandlingen. Vespera serumet fra Exuviance kjøler ned og bevarer fuktigheten i huden.

Smerte

Smerte oppleves svært forskjellig fra person til person. Noen områder på kroppen er mer følsomme enn andre. De fleste opplever behandlingen som lite ubehagelig. Styrken på apparatet kan reguleres ut i fra hva den enkelte tåler. Vår moderne laser bruker teknologien som reduserer denne følelsen, ved at den kjøler ned området som blir behandlet. I tiden rett etter behandlingen kan det forekomme rødme og smerte, men ved at det blir brukt kjøling før, etter og under behandlingen kan dette bli redusert. Laserbehandleren vil forsikre seg om at pasienten ikke føler ubehag under hele behandlingen.

  Priser fjerning av sprengte blodkar

  Konsultasjon (gratis ved behandling)

  300,-

  Fjerning av sprengte blodkar,  enkeltstående kar

  750,-

  Ved flere gjøres en pakkepris.

  My cart
  Your cart is empty.

  Looks like you haven't made a choice yet.