AUTORISERT FORHANDLER    –    FRI FRAKT OVER 999 KR    –    RASK LEVERING

FJERNING AV FØFLEKK

Norge er blant de landene som har høyest antall personer med hudkreft. Med tanke på utvikling av føflekkreft er det viktig å følge med på pigmentforandringer i huden. Det kan utvikle seg føflekkreft hvor som helst i huden. Hos kvinner er dette mest vanligst på leggene og hos menn er det vanligst på ryggen. Dette er trolig fordi man har forskjellige solingsvaner. Blant menn i alderen 30- 54 år er dette den vanligste kreftformen, og det er den mest vanligste blant kvinner etter brystkreft. 

Det er derfor viktig å få sjekket føflekkene sine hos lege og få dem fjernet etter behov.

Frysing (Kryokirurgi)

Kryoteknologi er en meget skånsom behandling, og er frysing ved bruk av nitrogen. Denne behandlingen er meget godt egnet for vorter, mollusker, fortykkelser i overhuden (brune flekker), tilstander i huden som kan utvikle seg til kreft over tid og forandringer i huden som ved følge av solskader. Vi bruker Cryopen som er den seneste teknologien innom kryokirurgi.

Kirurgisk fjerning

Hvis man er usikker på om en føflekk er godartet eller ikke, er det viktig at det blir raskt sjekket opp av en lege. Vår lege tilbyr vurdering, fjerning og ved behov innsending av prøve for nærmere analyse.

Biopsi

Biposi er en hudprøve hvor det blir gjort et lite inngrep, der man fjerner et lite stykke hud med et instrument (stanse). Huden bedøves før inngrepet skjer, og man setter ofte et lite sting. Dette blir videresendt til labratorium for analyse, som ledd i utredning av utslett og hudforandringer.

Priser fjerning av føflekk

Konsultasjon (gratis ved behandling)

350,-

Fjerning av føflekk frysing

fra 550,-

Fjerning av føflekk med kirurgi

fra 1200,-

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.