AUTORISERT FORHANDLER    –    FRI FRAKT OVER 999 KR    –    RASK LEVERING

SMÅ KIRURGI

På Hud & Laserklinikken kan man få utført diverse mindre kirurgiske inngrep av vår egen lege som har flere års god erfaring innom dette området og vil utføre samtlige behandlinger i lokalbedøvelse.

Fjerning av fettkuler

Fettkuler er veldig sjelden farlig, og som oftest fjernes det kun av kosmetiske årsaker. Smerter som skyldes at de trykker på omkringliggende vev eller nerver kan også være en indikasjon til å fjerne dem.

Årsaken til fettkul (lipom) er ukjent. De kommer som oftest på bakre del av rygg, skuldre, i armhulen, men de kan også komme overalt.

Lipom som da er fettkul er en godartet overvekst av fettceller. Fjerning av disse fettkulene gjøres kirurgisk. I huden under fettvevet ses de som fettkuler og er svært ufarlige.

Kirurgisk fjerning

Hvis man er usikker på om en føflekk er godartet eller ikke, er det viktig at det blir raskt sjekket opp av en lege. Vår lege tilbyr vurdering, fjerning og ved behov innsending av prøve for nærmere analyse.

Skintags/Hudflik

Skintags er en ufarlig utvekst i huden som ofte oppstår i ansiktet, hals, armhulen og øyenlokkene. Vi tilbyr fjerning av disse enten med kirurgi eller med frysing. Dette avtales med lege ved en forundersøkelse.

Priser små kirurgi

Konsultasjon (gratis ved behandling)

350,-

Fjerning av fettkul 

fra 1350,-

Fjerning av skintags (ved flere gis en pakkepris)

fra 450,-

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.