AUTORISERT FORHANDLER    –    FRI FRAKT OVER 999 KR    –    RASK LEVERING

HÅRFJERNING MED LASER

Hårfjerning med laser er den mest effektive metoden for å permanent redusere uønsket hårvekst  på kroppen. Vår nye og moderne laser fjerner raskt og skånsomt uønsket hårvekst på ansikt og kropp.  Vår laseren er en av de mest effektive på markedet med eget nedkjølingssystem for at du skal kjenne så lite som mulig av behandlingen.

Mange lover permanent hårfjerning og at du aldri trenger å barbere deg igjen, dette stemmer ikke. Med et godt resultat regner vi opp til ca 90% reduksjon i antall hår enn hva man startet med. Hårene som blir igjen blir finere og tynnere.

Velg en klinikk som har laserutstyr fra en seriøs leverandør. På den måten forsikrer du deg om standarden på utstyret. Tradisjonelle metoder for å ta bort hår har vært barbering, IPL, voksing, hårfjerning med trå og kremer, men ingen av disse metodene har vist et langvarig resultat.  Alle laserbehandlinger på Hud & Laserklinikken blir utført av lege.

Hårets vekstfaser

Håret vokser i en syklus med disse fasene, vekstfasen (anagenfasen), hvilefasen (telogen fase), og nedbrytningsfasen (katagenfasen). Hårsekker som er i vekstfasen er det eneste laseren vil fungere på. Dette er på grunn av at det er da hårsekken inneholder mest pigment som blir absorbert av laserlyset. Det varierer med hvilke hårsekker som er i hvilke faser og det er derfor man trenger flere behandlinger da ikke alle hårsekkene er i vekstfasen samtidig.

Før behandlingen

Vi på Hud & Laserklinikken er opptatt av at du skal føle deg trygg og at behandlingen blir utført på en seriøs og sikker måte.Under konsultasjonen vil vår lege snakke med deg om hvilke forventninger og ønsker du har til behandlingen. Deretter vil legen vurdere og avgjøre den beste behandlingen som er egnet for akkurat deg. Dagen før eller på morgenen før behandling vil vi at du barberer deg og dusjer. Dette er for at det ikke skal ligge hår på huden. Da vil behandlingen gå raskere og det vil gjøre mindre vondt.

  • Jo lysere huden er desto bedre resultat får man. Unngå derfor sol eller selvbrunings produkter minst 4 uker før behandlingen.
  • Lyse tynne hårstrå krever flere behandlinger enn mørkere hår. Hvit og grått hår fungerer derfor ikke å ta bort med laser.
  • Du må ikke ha vokset eller på andre måter nappet ut hår i området som skal behandles 4-6 uker før en hårfjerning. Barbering er derfor ok i perioden før og under behandling.
  • Man bør ikke utføre behandlingen under graviditet eller amming.
  • Unngå kremer/peelinger som irriterer huden, en uke før behandling.
  • Når man skal behandles med laseren er det viktig at pasienten ikke bruker medikamenter som tetracycliner (antibiotika) og isiotretinoin

Behandlingen

Under behandlingen fjernes hårene ved at laserstrålen varmer opp fargepigmentet i håret, deretter ødelegges hårroten. Hårfjerning med ND:YAG laser kan bare brukes på brune eller sorte hår. I det tilfellet hvor laseren ikke fjerner håret er når det er lyst eller grått.

Laseren føres over det området hvor hårene skal fjernes, da sender laseren ut bølger av sterkt lys. Denne typen av laserlys brenner hårene fra roten og de blir ødelagt. I hver laserskudd er det flere hår som blir behandlet, noe som gjør behandlingen effektiv og rask. Dette fungerer også på inngrodde hår.

Etter behandlingen

I sjeldne tilfeller kan en laserbehandling gi en lettere brenning av huden. Derfor er det viktig å unngå sol/ solarium på området 4uker før og 4uker etter en behandling. Hvis huden er brunere enn den opprinnelige fargen på huden kan laserstrålen tiltrekkes av fargepigmentet i huden og gi forbrenning av huden. Dette kan føre til at man kan få hypo/hyper pigmentering av området. Dette blir da en varig skade på huden.

Det anbefales at man  skal bruke solfaktor 30-50 hver dag uansett vær, på områder som ikke er tildekket av klær. Den første tiden etter behandling er huden sårbar og er derfor vitkig å beskytte huden for ikke å få økt pigmentering i området. 

Etter en laserbehandling kan man oppleve at hårveksten øker, men det er helt normalt for ved neste behandling vil laseren ta disse også.

Etter en laserbehandling er det normalt å bli lett irritert i hårsekkene, dette kan vare opp til en uke.

På området som har blitt behandlet kan det smøres med Exuviance vespera serum eller aloe vera krem i tiden etter behandling.

Behandlingen tas ca hver 4-6 uke til ønsket resultat.

Priser hårfjerning med laser

Konsultasjon (gratis ved behandling)

300,-

Hake

fra 700,-

Overleppe 

fra 700,-

Hele ansikt

fra 1500,-

Over arm kvinne

fra 1900,-

Under arm kvinne

fra 1600,-

Over arm menn

fra 2200,-

Under arm menn

fra 1900,-

Armhuler

fra 1200,-

Legger

fra 1900,-

Lår

fra 2400,-

Bikinilinje

fra 1450,-

Brasiliansk

fra 2500,-

Magestripe

fra 1000,-

Bryst menn

fra 2200,-

Mage menn 

fra 1750,-

Rygg menn (ikke inkl. skuldre/overarm) 

fra 2500,-

Nedre rygg

fra 1600,-

Skuldre 

fra 1500,-

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.