AUTORISERT FORHANDLER    –    FRI FRAKT OVER 999 KR    –    RASK LEVERING

GREEN PEEL

Green Peel® er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100 % naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt stryke, sunnhet og spenst.

Peelingen er kraftig vevsoppstrammende og bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter avhengig av årsak, solskadet, grå og gusten hud og store porer.

Green Peel® er 100% naturlig, med rene planter og urter. Den inneholder blant annet Aloe Vera, Blæretang, Spirulina. Gjennom den unike sammensetningen av urter, behandles huden med høykonsentrerte næringsstoffer, beroligende/helende/regnereende virkning, samtidig som urtene er svært rensende og stimulerende.

Behandlingen stimulerer alle hudens funksjoner, innerst til ytterst. På grunn av den økte sirkulasjonen i kombinasjon med næringsstoffer fra urtene fremskyndes hudfornyelsen på minimum av tid. 

Gløden og den karakterisktiske gnistringen i huden ved berøring i flere dager etter alle Green Peel®, er helt særegent og et bevis på at huden blir optimalt stimulert.

Vi tilbyr 4 ulike styrker:

Green Peel® Express

Dette er en av de lletteste utgavene, og  som fungerer som en slags «Quick Fix». En populær partypeel som i tillegg setter i gang prosesser som bremser aldring og styrker sensitiv hud.

Green Peel® Fresh Up

Denne gir en fantastisk partyglød i tillegg til at den bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Et perfekt valg før sosiale happenings og optimal ”MAKE-UP” forberedelse til den røde løper. Populær blant modeller før photoshoot.

Green Peel® Energy

En dypere variant og passer ypperlig for de som trenger dypere antirynke. Effektiv på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Huden vil kunne være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. Passer perfekt for den travle mann/kvinne som ønsker en svært effektiv behandling uten å begrense hverdagen.

Green Peel® Classic

Green Peel Classic er den dypeste varianten. Eksfolieringsbehandlingen inneholderblanding av urter og naturlige ingredienser for å fjerne døde hudceller, stimulere hudfornyelse og forbedre hudens generelle tilstand. Den er designet for å behandle forskjellige hudproblemer, inkludert akne, arr, pigmentflekker, fine linjer og generell hudslapphet. Målet er å forbedre hudens utseende, gjøre den jevnere og mer strålende.

Etter behandlingen er det viktig å følge spesifikke etterbehandlingsinstruksjoner gitt av din hudterapeut. Dette inkludere bruk av spesielle produkter for å opprettholde resultatene og beskytte den huden. Disse produktene er inkludert i behandlingen.

Priser Green peel

Green Peel® EXPRESS

1100,-

Green Peel® FRESH UP

1500,-

Green Peel® FRESH UP m/ utklemming

 1700,-

Green Peel® ENERGY

1700,-

Green Peel® CLASSIC

2900,-

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.