AUTORISERT FORHANDLER    –    FRI FRAKT OVER 999 KR    –    RASK LEVERING

CARBON  PEEL MED LASER

Carbon Laser Peel blir ofte omtalt som “Hollywood peel”, da den er svært populær blant kjendisene i Hollywood. En go-to behandling for en fin glans, fastere hud og mindre porer- helt uten nedetid.

Den lar deg revitalisere og gjennoprette huden din. Den bekjemper aldring og hudskader, balanserer huden, minimerer overflaten av pigmenter samtidig som den kurerer aknearr og fine linjer. Laseren stimulerer også kollagen og øker elastinproduksjonen, noe som også resulterer i forbedret hudtone.

Prosedyren er trygg å utføre på alle hudtyper, og er uten bivirkninger.

Hvordan fungerer den?

Først vil behandleren din bruke en mørk maske ​​med høyt karboninnhold på huden din. Masken er en eksfolierende behandling som hjelper til med å forberede huden på de neste trinnene. Du vil sitte med den på ansiktet i flere minutter for å la den tørke. Når lotionen tørker, binder den seg til smuss, olje og andre forurensninger på overflaten av huden din.

Avhengig av hudtypn din vil behandleren starte med en type laser for å varme huden din. De vil føre laseren over ansiktet ditt, som vil varme opp karbonet i masken og få den til å absorbere urenheter på huden din.‌

Det siste trinnet er en pulserende laser som behandleren din bruker for å bryte ned karbonet. Laseren ødelegger karbonpartiklene og eventuell olje, døde hudceller, bakterier eller andre urenheter i ansiktet ditt. Varmen fra prosessen signaliserer også en helbredende respons i huden din. Det stimulerer produksjonen av kollagen og elastin for å få huden til å se fastere ut.

Fordi karbonlaserpeelingen er en mild prosedyre, trenger du ingen bedøvende krem ​​før behandlingen. Du kan forlate klinikken rett etter at det er over.

 

Hva gjør den?

Karbonlaserpeelingen er effektiv for å behandle:

 • Tegn på for tidlig aldring
 • Blass hudfarge, tone og tekstur
 • Fine linjer og rynker
 • Fet hud
 • Mørke flekker
 • Milde akne arr
 • Porer

  I tilllegg er den ekstremt effektiv for behandle akne. Hele prosessen arbeider for å eliminere olje, rusk og bakterier i porene, som ofte er årsaker til akne. Behandlingen rydder opp i eksisterende akne og forhindre at nye kviser oppstår.

  Du kan trenge flere behandlinger for å se effekter på akne. Behandlingen er ikke-irriterende, så den får ikke betent hud til å føles verre under behandlingen. Du kan gjenta karbonlaserpeeling etter behov uten negative bivirkninger.‌‌

  Før og etter behandlingen:

  Karbonlaserpeeling er helt ikke-invasiv og veldig mild. Det er ingen spesiell forberedelse nødvendig. Selve prosedyren er smertefri, selv om noen mennesker sier at de føler en mild stikkende følelse under behandlingen.

  De fleste føler seg bra umiddelbart etterpå. Den vanligste bivirkningen er lett rødhet, som vanligvis avtar i løpet av en dag. Vi anbefaler å bruke skånsomme produkter og solbeskyttelse etter behandlingen.‌

  Du vil merke forbedring etter én behandling, da den eksfolierer huden og tetter opp porene slik at den ser lysere og klarere ut med en gang. Resultatene dine kan fortsette å bli bedre over tid ettersom huden din produserer mer kollagen og elastin.‌‌

  Vi anbefaler likevel flere karbonlaserpeelinger for maksimal effektivitet – ofte fire til seks avtaler med flere ukers mellomrom. Vi kan hjelpe deg med å bestemme hvor mange behandlinger du trenger.

  Priser Carbon Laser Peel

  En behandling 

  1890 ,-

  My cart
  Your cart is empty.

  Looks like you haven't made a choice yet.