AUTORISERT FORHANDLER    –    FRI FRAKT OVER 999 KR    –    RASK LEVERING

RETINOL PEELING

Neostrata prosystem Retinol peel er en ny avansert peel-behandling, som inneholder blant annet 3% Retinol. Passer for deg som ønsker å få mest mulig ut av klinikkbehandlingen. Den unike kombinasjonen av retinol og volumgivende Aminofil forbedrer hudens struktur og spenst, minimerer linjer og rynker samt jevner ut hudtonen. Peelingen er klassifisert som overfladisk. Den krever kort restitusjonstid og passer de aller fleste hudtyper. Den kan med fordel anvendes på uren/akneutsatt hud.

Behandlingen har en avskallende (eksfolierende) effekt på huden og gir i tillegg følgende effekter:

  • Reduserer linjer og rynker i huden
  • Reduserer kviser (akne)
  • Reduserer porer i huden
  • Gjør huden strammere og mer elastisk
  • Gir huden mer glød

Retinol peel er laget for:

  • Mild til alvorlig aldret hud med solskader
  • Akne og aknearr
  • Hyperpigmentering og aldersflekker
  • De som ønsker å forbedre den generelle hudtilstanden

Behandlingen:

Peelingen påføres på klinikken, og kunden forlater klinikken med peelingen på huden. Kunden vil ikke merke noe særlig til peelingen ved påføring. Etter ca. 3-8 timer fjerner kunden peelingen selv.

Etter Behandling:

Kunden kommer til å oppleve at huden blir rød og flasser rundt dag to eller tre, dette vil dempe seg etter fem til syv dager. Graden av flassing vil variere fra person til person. Rødhet og flassing kan reduseres ved hjelp av fuktighetsgivende produkter. Sminke kan brukes selv når huden flasser. Solkrem er absolutt nødvendig ettersom huden blir mer følsom for sol når den er rød og flasser. Det er en veldig effektiv peeling med minimal restitusjonstid, denne retinol peelingen viser synlige resultater etter en behandling, men en kur på fire til seks behandlinger med fire til seks ukers mellomrom anbefales. Fordelene med retinol er godt bevist. Bruk ikke produkter som inneholder Retinol 3-4 dager før Retinol peel behandling.

Finnes det risiko eller kontraindikasjoner?

ProSystem Retinol Peel har minimale risikoer og få kontraindikasjoner. Pasienter som er gravide skal ikke gjennomøre behanlding med Retinol peel. Pasienter som har gått på Roaccutan de siste seks månedene skal ikke ta denne behandlingen.

Spørsmål og svar

Kan sensitive hudtyper bruke NeoStrata Retinol Peel?

Så lenge man tilpasser virketiden, kan man fint anvende retinolpeelingen på sensitiv hud. Vi anbefaler at peelingen skylles bort etter ca. 3 timer for sensitiv hud eller for å bedømme toleransen ved usikkerhet. Ved senere bruk kan virkningstiden trappes oppavhengig av reaksjonen under første behandlingstilfelle.

Kan NeoStrata Retinol Peel kombineres med injeksjoner?

Vi anbefaler å utføre disse i ulike behandlinger.

Er kundene fornøyde med behandlingen?

Kundene elsker ProSystem Retinol peel og resultatet! Det er en enkel prosedyre med minimal risiko og umiddelbare resultater. Behandlingen er smertefri og kunden opplever flassing som forventet etter behandling. De elsker deretter deres glatte, silkefulle hud og generelle strålende utseende.

 

Kan man påføre solfaktor på huden etter behandling på klinikken, og i så fall hvilken?

Etter påføring anbefaler vi at huden holdes fri for produkter. Ved behov for solfaktor, kan du benytte NeoStrata Sheer Physical Protection spf 50 som forsiktig klappes inn i huden for å unngå irritasjon. Vær forsiktig ved påføring av eventuell spf så retinolpeelensom smøres på huden, ikke spres til andre områder enn de som behandles (unngå øyeområdet, øyelokk og lepper).

Priser kjemisk peeling

Retinol peeling

1600,-

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.