AUTORISERT FORHANDLER    –    FRI FRAKT OVER 999 KR    –    RASK LEVERING

PMU

Permanent Makeup er en grunnpåføring av fargepigment i det øverste laget i huden, ved hjelp av spesialverktøy for å skape et varig resultat. Vi tilbyr eyeliner og leppekonturering.

Peelingen er kraftig vevsoppstrammende og bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter avhengig av årsak, solskadet, grå og gusten hud og store porer.

Green Peel® er 100% naturlig, med rene planter og urter. Den inneholder blant annet Aloe Vera, Blæretang, Spirulina. Gjennom den unike sammensetningen av urter, behandles huden med høykonsentrerte næringsstoffer, beroligende/helende/regnereende virkning, samtidig som urtene er svært rensende og stimulerende.

Behandlingen stimulerer alle hudens funksjoner, innerst til ytterst. På grunn av den økte sirkulasjonen i kombinasjon med næringsstoffer fra urtene fremskyndes hudfornyelsen på minimum av tid. 

Gløden og den karakterisktiske gnistringen i huden ved berøring i flere dager etter alle Green Peel®, er helt særegent og et bevis på at huden blir optimalt stimulert.

Vi tilbyr 4 ulike styrker:

PMU Eyeliner

fremhever øynene og skaper en illusjon av lengre og fyldige vipper.

PMU Leppekonturering

fremhever leppene, og kan gi en illusjon av fyldigere lepper. Behandlingen er også fin for å korrigere ujevnheter.

Permanent Makeup består i å implantere bittesmå pigmenter ca 0,5 mm ned i huden – ned til dermis. Pigmenteringen er meget overfladisk (tradisjonell kropps tatoveringsdybde er ca 2 mm). Ett påfyll er vanligvis påkrevd etter ca 2-8 uker og er inkludert i prisen.

Permanent Makeup er en form for tatovering som blekes gradvis, men som sjelden forsvinner helt. Da pigmenteringen utføres i ansiktet er det svært viktig at uttrykket kan justeres i forhold til skiftende stilarter samt aldersrelatert endring av hud og ansiktstrekk.

Vedlikehold av Permanent Makeup anbefales derfor normalt 1 gang per år.Her vil det imidlertid være individuelle forskjeller knyttet til personlige hudpleierutiner, alder, hudtype og livvstil. Generelt krever en ung hud oftere vedlikehold enn en eldre – likeså kan en fet hudtype «spise» pigment raskere enn en normal/tørr hud.

Vår PMU-artist bruker nåler og en teknikk som gjør at påføringen av farge går raskere, og det oppleves nærmest smertefritt i forhold til mange andre systemer. Det kan for noen oppfattes som ubehagelig, men generelt sier de fleste at det ikke gjør vondt eller at det var mye mindre vondt enn forventet.

Priser PMU

PMU Eyeliner ink. påfyll

3500,-

PMU Lepper ink. påfyll

4500,-

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.