AUTORISERT FORHANDLER    –    FRI FRAKT OVER 999 KR    –    RASK LEVERING

KJEMISK PEELING

NeoStrata Peeling – når kun det beste er godt nok! Du fortjener en NeoStrata Peeling!

Profesjonell peeling hos lege eller hudterapeuter med spesialkompetanse sikrer en trygg og effektiv behandling.

Alle hudtyper kan bruke NeoStrata, også sensitiv hud. Det er kombinasjonen av NeoStrata’s

skånsomme syrer som gir det fantastiske resultatet. Produktene i NeoStrata er laget for å stimulere hudens naturlige eksfolieringsprosess. Ved å fremskynde eksfolieringen og stimulere cellefornyelsen erstattes døde hudceller som tetter porene og gir huden et matt, tørt og flassende utseende, med nye celler som gir en klar og frisk utstråling.

Ved å forbedre hudstrukturen og stimulere til nydannelse av kollagene og elastiske fibere, fungerer NeoStrata kremprogrammer både som en egen behandling, men også som et viktig supplement til f.eks. peeling. Inneholdet er vitenskapelig dokumenterte aktive substanser for moderne medisinsk hudbehandling.

NeoStrata­peeling er en behandling med glykolsyre som fjerner de øvre tørre hudcellene som får huden til å se grå og trist ut. Peelingen går ned i huden og gir den nytt liv, slik at den ser ungdommelig og frisk ut. Huden tilføres maksimalt med fukt og får jevnere pigmentering.

Ved denne behandlingen påføres en høy konsentrasjon glycolsyre over det øvre hudlaget. Denne får virke en kort stund under overvåkning.

Områder som kan behandles

 • Ansikt
 • Hals
 • Dekolletasje/bryst
 • Nakke/ skuldre
 • Håndrygg

Hudforbedringer som oppnås etter en serie NeoStrata­behandlinger:

 • ­Motvirke og minimere fine linjer og rynker.
 • Glattere hudstruktur.
 • Hjelper mot Akne.
 • Mindre synlige aknearr.
 • Hjelper mot fet og uren hud.
 • Hjelper mot Rosacea.
 • Minimere pigmentforandringer.
 • Hjelper mot tørr hud.
 • Hjelper mot seborroisk eksem.
 • Minimere mørke ringer rundt øynene.
 • Mer glød.
 • Redusert porestørrelse.

Hva er glykolsyrepeeling?

En peeling med glykolsyre starter en fornyelsesprosess i huden. Ved denne behandlingen påføres en høy konsentrasjon av glykolsyre over det øvre hudlaget. Denne får virke en kort stund under nøye overvåking. Behandlingen avsluttes ved at den naturlige forekommende glykolsyren nøytraliseres. En glykolsyrepeeling avdekker sunn hud og stimulerer cellefornyelsen og renser porene. En peeling med glykolsyre hjelper huden så den blir glattere, sunnere og fastere. Huden tilføres maksimalt med fukt og får en jevnere pigmentering.

Hva skiller NeoStratas peelinger fra andre peelinger med AHA­syrer?

I tillegg til ulik styrke på fruktsyrene, har NeoStrata peelingene lavere pH enn mange av de andre

fruktsyrepeelingene. Det gjør at peelingene er sterkere og mer effektive, men likevel forårsaker mindre irritasjon av huden. Ulik styrke gjør at peelingene kan tilpasses akkurat din hud. Inneholder et amfoterisk kompleks som gjør at man kan bruke sterkere syrer uten at huden irriteres og du oppnår et bedre resultat.

Kan kombineres med andre kosmetiske behandlinger (filler og botox). Er ikke testet på dyr.

Hvor raskt vil jeg merke synlige forandringer?

Forbedringer i hudens tekstur kan ses allerede etter 1 mnd. Problemer som oppstår dypere i huden krever en rekke behandlinger for best mulig resultat. Forbedringer kan ses etter 3­6 måneder. Den første tiden kan man også oppleve å få flere urenheter som følge av at peelingen renser porene i dybden. Pasienter som har herpes simplex kan oppleve å få et nytt utbrudd.

Hvor lang tid tar det før huden heles?

Ved svakere peelinger kreves ingen restitusjonstid, og du kan gjenoppta dine daglige aktiviteter dagen etter peelingen. Ved sterkere peeling kan det ta opptil en uke før huden er leget.

Hva bør jeg gjøre før peelingbehandlingen?

Før peeling er det viktig at du bruker de hudpleieproduktene fra NeoStrata du har blitt anbefalt. Start med å bruke produktene en gang om dagen, og deretter 2 ganger daglig når huden din har vent seg til dem. Dette forbereder huden din på peelingen og avslører om du er overfølsom for noen av stoffene. Forbehandlingen gjør også at huden din er mer mottakelig for behandlingen (du har fjernet døde hudceller på overflaten), og bidrar til at resultatet blir best mulig i etterkant.

Hva skal jeg gjøre på behandlingsdagen?

Kom til klinikken med rent ansikt, helst uten sminke, parfyme eller aftershave. Ikke barber områder samme dag som du skal ha behandling.

Hvordan vil huden se og og føles rett etter behandlingen?

Til å begynne med kan huden din være rød og hoven. Ved sterkere peeling kan det ta opptil en uke før huden ser normal ut. I enkelte tilfeller kan man den første uken oppleve at huden klør, føles varm, stram eller flasser. Deretter vil huden din stråle.

Hva bør jeg tenke på etter en peelingbehandling?

Bruk de NeoStrata produktene du har fått anbefalt til etterbehandling til huden din ser normal ut. Du kan da fortsette å bruke de produktene du brukte før behandlingen. Unngå å bruke andre peeling­produkter. Hvis du har svært sensitiv hud bør du unngå sminke den første uken. Unngå produkter som kan irritere huden (AHA, salicylsyre, retinoider) til den er fullstendig leget. Ikke skrap, pirk eller klø på huden og unngå ansiktsmasker til huden er normalisert.

Priser kjemisk peeling

Hudanalyse (Trekkes fra ved behandling)

200,-

NeoStrata­peeling ansikt og hals ­

1150,-

NeoStrata­peeling ansikt, hals og bryst ­

1350,-

NeoStratapeeling ansikt og hals, 6 behandlinger (Gyldig i 6mnd)

(Du betaler kun for 5 behandlinger)

5750,-

NeoStrata ansikt, hals og bryst, 6 behandlinger (Gyldig i 6mnd)

(Du betaler kun for 5 behandlinger)

6750,-

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.