AUTORISERT FORHANDLER    –    FRI FRAKT OVER 999 KR    –    RASK LEVERING

EXUVIANCE AHA KJEMISK PEELING

Med en profesjonell Exuviance-behandling får du ikke bare en avansert behandling med dokumentert effekt, men også en deilig og avslappende stund hvor du kan koble av! Kontinuerlig forskning og kliniske erfaringer har bekreftet at AHA med fordel kan benyttes ved behandling av en rekke ulike hudproblemer som f.eks. eldet hud, tørr hud, akne og pigmentflekker.

Hva skiller Exuviance AHA-peeling fra andre peelinger?

Med AHA skjer det først en skånsom eksfoliering av det øvre hudlaget ved at bindingen mellom døde hudceller løses opp. Det er kun døde hudceller som fjernes. Hud som er svært tørr, vil f.eks. dra nytte av dette ved at den blir i bedre stand til å kvitte seg med flassende hud. Huden forbedres dessuten ytterligere ved at produksjonen av ny hud og utstøtingen av gamle hudceller balanseres. I tillegg stimuleres elastin- og serumproduksjonen. Dette er fordeler som kun oppnås med AHA, og som ikke kan gjenskapes med andre former for kjemisk eller mekanisk peeling.

 

Exuviance AHA har en optimal sammensetning med hensyn til konsentrasjon, pH-verdi og effekt. Takket være et patentert system er Exuviance AHA svært effektiv uten å irritere. En AHA-behandling fra Exuviance medfører ingen restitusjonstid for huden. Huden kan være lett rødmende og litt blank etter behandling. Dette går over etter en kort stund. Etter behandling kan man fint påføre Exuviance pleiende makeup. Som ved all peeling skal soling unngås i 1–2 dager etter behandlingen.

Profesjonelt og skreddersydd

En Exuviance-behandling fås kun hos spesialutdannede hudterapeuter som kan skreddersy behandlingen til nettopp din hudtype og eventuelle problemer. Det finnes mange ulike Exuviance-behandlinger rettet mot ulike typer hud og problemer. Behandlingene kan utføres både i ansiktet, på kroppen, hender og føtter. Det finnes også Exuviance-behandlinger uten peelende AHA. Exuviance behandlinger gir svært gode resultater!

Passer alle hudtyper og aldre

Alle sammensetninger fra Exuviance er utviklet med et patentert amfoterisk kompleks som gjør at behandlingene tåles av alle. Også du som har sensitiv hud, kan altså ta en Exuviance-behandling. Hudterapeuten foretar en grundig hudanalyse og tilpasser behandlingen til deg og huden din. Exuviance behandlinger – sammen med daglig bruk av hudpleieprodukter fra Exuviance – forbedrer uregelmessigheter i huden som f.eks. fine linjer og rynker, ujevn pigmentering og tørrhet, og reduserer forekomsten av akne. Men også problemfri hud har godt av jevnlige behandlinger for å holde huden fin og motvirke aldringstegn og tørrhet.

Kurbehandling

En kurbehandling er en serie ansiktsbehandling som utføres med en viss regelmessighet og er bestående av 6 behandlinger. En kur vil gi bedre effekt enn hvis man tar behandliger uregelmessig. Denne kuren passer godt om du raskt ønsker å behandle et hudproblem eller vil ha en mer effektiv behandling av din hud.

En kur på 6-10 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom er anbefalt for å få et synlig resultat. Ved kjøp av 5 behandlinger får du den 6 behandlingen gratis. For best resultat kombiner kuren med hudprodukter fra Exuviance.

Priser kjemisk peeling

Hudanalyse (trekkes fra ved behandling)

200,-

Kjemisk peeling alle hudtyper 40 min

– Rens, hudanalyse, kjemisk peeling, maske, serum, dagkrem og foundation.

Ved kjøp av 5 behandlinger får du den 6 behandlingen gratis  (Gyldig i 6mnd) 2450,-

850,-

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.