AUTORISERT FORHANDLER    –    FRI FRAKT OVER 999 KR    –    RASK LEVERING

MICROBLADING

Microblading er en semi-permanent sminkemetode for å tegne bryn, hvor pigment innsetting er gjort med mikroblader som simulerer et troverdig og naturlig utseende på brynshårene umiddelbart. Våre brynsspesialister gjør nøyaktige mål for å finne den perfekte passform for ditt ansikt.

Hud & Laserklinikken bruker Phibrows produkt for kundene sine, og alle våre behandlere er kurset hos PhiAcademy.

PhiBrows er en artistisk, manuell metode som benyttes for å konstruere pene øyebryn ved hjelp av semi-permanent påtegning av øyebrynshår. 

Formen på øyebrynene konstrueres ved å ta hensyn til ansiktsformen, samtidig som man benytter “Det Gyldne Forhold” (PHI 1.618), et matematisk/vitenskaplig forhold som benyttes i alt innen formgiving.

phibrowsPhiBrows utføres med PhiBrush, et sterilt engangsverktøy. Fargene, PhiBrows Microblading Pigments, er produsert etter absolutt høyeste standard.

Før behandlingen:

Før behandlingen kan vi diskutere dine forventninger og ønskede resultater, og hva som er mulig å gjennomføre. Vi vil ta en grundig analyse av din hudtone for å kartlegge hvilke pigmenter som vil passe best til din hud- og hårfarge. Først vil vi tegne opp din nye brynform med en blyant. På denne måte kan du bekrefte at vi har forstått hvilken form og stil du ønsker før behandlingen starter.

Huden må ikke være i betennelsesprosessen eller i prosessen med helbredelse og regenerering før hver behandling.

Følgende behandlinger anbefales ikke 30 dager før behandlingen:

 • Botox og fyllstoffer
 • Frukt eller melkesyrer
 • Laser behandlinger
 • Kjemiske peeling
 • Eksponering for sterkt sollys

Etter behandlingen:

Behandlingen utføres med engangs sterile verktøy (PhiBrush), og pigmenter produseres i henhold til de høyeste standardene (PhiBrows mikrobladingpigmenter. Vi går ikke så dypt som hva en tattoo artist gjør, likevel skal dette behandles som et sår og for ikke å skade resultatet er det viktig å påføre etterbehandlings krem (dette får alle kunder etter behandling). Det vil komme en skorpedannelse som skal pleies og holdes fuktig ved hjelp av denne kremen. 

Fargen er ekstremt mørk i løpet av de første 5 til 7 dagene. 7 dager senere mister den 40 til 50% av intensiteten. Hvis du tror fargen er for mørk, ikke prøv å fjerne den selv. Vent 7 dager for fargen til å falme på egenhånd etter helbredelse av huden. Fargevarigheten er hovedsakelig avhengig av hvor fet hud er. Jo mer oljete hud, desto kortere farger varer. Svette og sol-eksponering reduserer også fargefasthet. Kløe og flassing kan oppstå under de første 7 dagene.

  Etterfyll:

  Etterfyll må utføres innen 4 uker. Fargen vil kunne blekne etter første behandling og det er nødvendig med etterfyll for å få et pent og holdbart resultat.

  Etterbehandlingen utgjør 70% av behandlingens suksess. Adlyd råd, hvis du ikke gjør det, kan du miste opptil 80% av fargene som er markert inn i huden. Skylling og påføring av kremer er også av stor betydning.

  Helbredelsen er fullført etter 28 dager, og dette er når vi utfører et obligatorisk tillegg av pigmentet som har gått tapt. Med problematisk og oljete hud bør flere farge-korrigeringer utføres.

  Ved riktig oppfølging anslåes behandlingen å kunne vare 1 – 1,5 år etter refill 4 uker. Det er viktig at alle kunder kommer tilbake etter 4 uker for en refill.

  Smerte
  Smerte under behandlingen er relativ. Skremte klienter og klienter som har menstruasjon føler vanligvis sterkere smerte, mens de andre klientene sammenligner smerten til den de føler når de napper øyenbrynene. Det er mulig å bruke mild anestetika i form av krem ​​eller væske som helt kan eliminere smerten under behandlingen.

  Priser Microblading

  Microblading av øyenbryn

  Inkluderer et returbesøk innen 2 måneder. Tidspunktet for returbesøket bestemmes i klinikken. 

  4000,-

  Microblading påfyll av øyebryn

  2600,-

  Konsultasjon for microblading av øyenbryn

  (Trekkes fra ved behandling)

  200,-

  My cart
  Your cart is empty.

  Looks like you haven't made a choice yet.