AUTORISERT FORHANDLER    –    FRI FRAKT OVER 999 KR    –    RASK LEVERING

FILLER BEHANDLING

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. Det binder vann, fungerer som et smøremiddel og er svært viktig for huden, bindevev, leddveske og øyne. Hyaluronsyre fungerer som en støtdemper i alle bevegelige deler av kroppen. Hyaluronsyre er også viktig for å transportere næringsstoffer.

Unge mennesker har normalt mer produksjon av dette sukkerbaserte molekylet enn eldre mennesker. Produksjonen av hyaluronsyre avtar med alderen og det oppstår rynker og linjer. For den som ønsker å forsinke disse aldringstegn, kan vi hjelpe deg med å gi et tilskudd av hyaluronsyre til din hud.

På Hud &Laserklinikken benytter vi kun godt dokumenterte og kvalitetsmerker innenfor hyaluronsyre filler. Vi benytter derfor hyaluronsyre fillere fra Teosyal og Belotero. Hyaluronsyren er fremstilt som ikke-animalsk og dermed nesten fri for allergiske reaksjoner.

Områder som kan behandles

  • Nese til munnlinjer (nasolabial linjer,smilelinje)
  • Marionette linjer (sur munn)
  • Rynker rundt munnen (bla røykelinjer)
  • Lepper (konturer og volum)
  • Glabella/mellan
  • Fine linjer rundt øyne og panne
  • Kinnben

Før behandlingen

Hud & laserklinikken er opptatt av at du skal føle deg trygg, derfor tar vi alltid en konsultasjon først.Deretter vil vår lege snakke med deg om dine ønsker og forventninger til behandlingen.

Behandlingen

Filler injiseres i huden i små mengder ved hjelp av en tynn nål. Gelen skaper naturlig volum som glatter ut linjer og rynker, forbedrer ansiktsformen og gir fyldigere lepper. Pasienten kan føle små stikk under behandlingen som for enkelte kan føles ubehagelig. For å redusere denne følelsen bedøver vi området med krem eller lokalbedøvelse.

Behandlingen er rask, vanligvis ca. 15 -30 minutter. Behandling med filler påvirker ikke ansiktsuttrykket, og resultatet er synlig med engang.

Etter behandlingen

Etter behandligen kan det oppstå reaksjoner. De vanligste er lett rødme, hevelse, kløe, blåmerker, og litt ømhet. Slike reaksjoner er som oftest milde til moderate, og forsvinner vanligvis kort tid etter injeksjonen. Reaksjonene går som regel over av seg selv 1–2 dager etter injeksjonen.

Etter behandlingen anbefaler vi at man unngår kraftig sol eksponering samt alkohol det nærmeste døgnet.

Varighet

Filler brytes naturlig ned i kroppen. Oppfølgingsbehandling er som regel nødvendig etter 4–18 måneder, avhengig av individuelle faktorer og området som behandles. Spør legen din om når oppfølging vil bli nødvendig.

Sprøyteskrekk

Mange lider av sprøyteskrekk og vegrer seg for å utføre behandlinger på grunn av dette. Vår legehar erfaring med pasienter med sprøyteskrekk. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål til hvordan vi kan hjelpe deg.

Priser filler

Konsultasjon (gratis ved behandling)

300,-

Nasolabiale (Linje fra nese til munnvik) 1 ml

3200,-

Linjer rundt munnen 1 ml

– Perfekt til fine linjer som; røykelinjer og smile rynker.

3200,-

Leppebehandling 0,7 ml

3000,-

Leppebehandling 1 ml

3200,-

Kinnben/kinn 1 ml 

3200,-

Kjeveparti 1 ml 

3200,-

Tear through 1 ml

-Mørke ringer/søkk under øyet

3500,-

Tinning 1 ml 

3200,-

Linjer panne 1 ml

Fra 2700,-

Facelift

Fra 12 000,-

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.