AUTORISERT FORHANDLER    –    FRI FRAKT OVER 999 KR    –    RASK LEVERING

Hud & laserklinikken

Hos oss på Hud & Laserklinikken jobber vi som et team med fokus på å kunne tilby behandlinger med maksimal kundetilfredshet. Det er viktig for oss å holde oss faglig oppdatert og vi går derfor stadig på nye kurs. Vi har et godt behandlingstilbud, og er sikker på at du vil bli fornøyd med å velge oss. Hos oss er alltid kunden i fokus!

Dr. Farzan Javad

Ansvarlig lege

Dr Javad er utdannet lege fra universitetet i Gøteborg i Januar 2009.  Han er sertifisert injeksjonsbehandler og har flere kurs innenfor de fleste estetiske behandlinger. Godkjent som laserbehandler med kurs av spesialister i England samt tatt avansert kurs i kryokirurgi.

Sara

Daglig leder & Hudterapeut

Sara fullførte utdanning innen hud, kropp og spaterapeut på Hudpleieakademiet i Oslo i 2014, og har internasjonal CIDESCO-godkjenning. Sara har tatt flere kurs i blant annet sertifisert dermapen behandler, laserbehandler, ZO Skin Health, Dr schrammek, SkinCeuticals, Exuviance, Neostrata og hos Jane Iredale mm.

Marina

Hudterapeut & Vippetekniker

Marina fullførte utdanning innen hud, kropp og spaterapeut på Hudpleieakademiet i Oslo i 2015, og har tilleggskurs i vippeextensions. Marina har tatt flere kurs i blant annet sertifisert dermapen behandler, ZO Skin Health, SkinCeuticals, Dr schrammek, Exuviance, Neostrata og Jane Iredale mm. 

Maria

Microblading artist, PMU artist, Negldesigner og Vippetekniker

Maria har jobbet med negler siden 2013. Hun har tatt kurs i Microblading og negler på anerkjente Phi Academy. Maria har tatt kurs i PMU leppekonturering og eyeliner hos Biotek.  I tillegg har hun tatt kurs i threading, voks, brasiliansk, vippeløft og vippeextension. Hun har produktkurs i SkinCeuticals, ZO Skin Health, Neostrata, Exuviance og Jane Iredale.

Ariel Hudterapeut

Ariel

Hudterapeut

Ariel fullførte utdanning som hudterapeut fra Borg vgs. Hun har i tillegg tatt flere kurs gjennom utdanningen sin, blant annet Dr. Schrammek Green Peel, Shellac og Vippeløft. Ariel er lidenskapelig opptatt av hudpleie, og har lenge jobbet med merker som BABOR og Dr. Schrammek. Hun har produktkurs i SkinCeuticals, ZO Skin Health, BABOR, Neostrata og Exuviance.

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.