AUTORISERT FORHANDLER    –    FRI FRAKT OVER 999 KR    –    RASK LEVERING

Hud & laserklinikken

Hos oss på Hud & Laserklinikken jobber vi som ett godt team hvor vi fokuserer på å kunne tilby behandlinger med maksimal kundetilfredshet som overordnet mål. Det er veldig viktig for oss å holde oss faglig oppdatert og går derfor stadig på nye kurs og messer. Vi har et godt behandlingstilbud, og er sikker på at du vil bli fornøyd med å velge oss. Hos oss er alltid kunden i fokus!

Dr. Farzan Javad

Ansvarlig lege

Dr Javad er utdannet lege fra universitetet i Gøteborg i Januar 2009.  Han er sertifisert injeksjonsbehandler samt flere videregående kurs innenfor de fleste estetiske behandlinger. Godkjent som laserbehandler med kurs av spesialister i England samt tatt avansert kurs i kryokirurgi.

Sara

Daglig leder, Hudterapeut

Sara er utdannet hud, kropp og spaterapeut på Hudpleieakademiet i Oslo og har internasjonal CIDESCO-godkjenning. Sara har tatt flere kurs i blant annet sertifisert dermapen behandler, laserbehandler, ZO skin healt, Dr schrammek, SkinCeuticals, Exuviance, Neostrata og hos Jane Iredale mm.

Marina

Hudterapeut & vippetekniker

Marina er utdannet hud, kropp og spaterapeut på Hudpleieakademiet i Oslo og har tilleggskurs i vippeextensions. Marina har tatt flere kurs i blant annet sertifisert dermapen behandler, ZO skin health, SkinCeuticals, Dr schrammek, Exuviance, Neostrata og hos Jane Iredale mm.

Maria

Microblading artist, PMU artist, negldesigner og vippetekniker

Maria har jobbet med negler siden 2013. Hun har tatt kurs i Microblading og negler på anerkjente Phi Academy. Maria har tatt kurs i PMU leppekonturering og eyeliner hos Biotek.  I tillegg har hun tatt kurs i threading, voks, brasiliansk, vippeløft og vippeextension. Hun har produktkurs i SkinCeuticals, Neostrata, Exuviance og Jane Iredale.

Ariel Hudterapeut

Ariel

Hudterapeut

Ariel er utdannet hudterapeut fra Borg vgs. Hun har i tillegg tatt flere kurs gjennom utdanningen sin, blant annet Dr. Schrammek Green Peel, Shellac og Vippeløft. Ariel er lidenskapelig opptatt av hudpleie, og har lenge jobbet med merker som BABOR og Dr. Schrammek.

Mia
Markedsansvarlig & resepsjonist

Mia har en bachelorgrad i markedsføring og merkevareledelser, hun har ansvar for resepsjon, kampanjer, markedsplaner og videreutvikling av nettbutikken m.m. Mia har mer enn 6 års erfaring innen kundeservice og har i tillegg produktkurs i SkinCeuticals.

Handlevogn
Handlevognen er tom

Produktene du legger i handlekurven vil synes her.