Hud & laserklinikken

Hos oss på Hud & Laserklinikken jobber vi som ett godt team hvor vi fokuserer på å kunne tilby behandlinger med maksimal kundetilfredshet som overordnet mål. Det er veldig viktig for oss å holde oss faglig oppdatert og går derfor stadig på nye kurs og messer. Vi har et godt behandlingstilbud, og er sikker på at du vil bli fornøyd med å velge oss. Hos oss er alltid kunden i fokus!

Dr. Farzan Javad

Ansvarlig lege

Dr Javad er utdannet lege fra universitetet i Gøteborg i Januar 2009.  Han er sertifisert injeksjonsbehandler samt flere videregående kurs innenfor de fleste estetiske behandlinger. Godkjent som laserbehandler med kurs av spesialister i England samt tatt avansert kurs i kryokirurgi.

Sara

Daglig leder, Hudterapeut

Sara er utdannet hud, kropp og spaterapeut på Hudpleieakademiet i Oslo og har internasjonal CIDESCO-godkjenning. Sara har tatt flere kurs i blant annet sertifisert dermapen behandler, laserbehandling i England, vippeløft, ZO skin healt, Exuviance og hos Neostrata mm.

Marina

Hudterapeut & vippetekniker

Marina er utdannet hud, kropp og spaterapeut på Hudpleieakademiet i Oslo og har tilleggskurs i vippeextensions. Marina har tatt flere kurs i blant annet sertifisert dermapen behandler, vippeløft, ZO skin health, Exuviance og hos Neostrata mm.

Linn Elise

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Linn er utdannet sykepleier ved NTNU Gjøvik juni 2014 og har videreutdanning som kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Hudpleieakademiet i Oslo. Hun er sertifisert injeksjonsbehandler samt flere videregående kurs innenfor estetiske behandlinger. 

Maria

Microblading artist, negldesigner og vippetekniker

Maria har jobbet med negler siden 2013. Hun har tatt kurs i Microblading og negler på anerkjente Phi Academy. I tillegg har hun tatt kurs i threading, voks, brasiliansk og vippeløft og vippeextension.

Ida

Resepsjonist

Ida har lang erfaring innen hud og kosmetikk, og flere års erfaring innen butikkbransjen. Hun har produktkurs i både Neostrata og Exuviance. Du vil hovedsakelig møte Ida i vår resepsjon.