AUTORISERT FORHANDLER    –    FRI FRAKT OVER 999 KR    –    RASK LEVERING

TATTOVERINGS FJERNING MED LASER

Vår helt nye QS-Yag Laser Removal maskin har en unik evne til å fjerne alle typer tattoveringer, og er ansett som en av de beste maskinene på markedet.

Hvordan fungerer den?

Maskinen fjerner tatoveringer ved hjelp av lysenergi. Laser er et verktøy som er laget for å produsere én eller flere spesifikke bølgelengder med lys. Tatoveringsblekket fjernes ved å bruke en spesifikk bølgelengde på lyset, som trenger inn i huden og absorberes av blekket. Lyset som sendes inn blir absorbert så hurtig av blekket at det brytes ned i mikropartikler. Disse mikropartiklene av blekk fjernes deretter av kroppens naturlige filtreringssystemer. Det blir fragmentert så lite at det kan metaboliseres av lymfesystemet eller fordøyes ut av kroppen. Dermed vil tatoveringen eller annen pigmentering fjernes uten skade på det normale vevet. Behandlingen er trygg og praktisk uten nedetid og bivirkninger.

Er behandlingen smertefull?

Laseren støter lys i svært korte pulser. Når den energirike pulsen treffer huden, kan det sammenlignes med et snapp fra en tynn gummistrikk. Majoriteten av pasienter som tar denne behandlingen trenger ingen form for smertelindring. Dette er avhengig av tatoveringens størrelse, plassering og pasientens egen smerteterskel. Anestesikrem er tilgjengelig ved behov, men den må påsmøres 1-2 timer før behandlingen, så dette må derfor avtales på forhånd.

Vil tattoveringen bli helt borte?

I de fleste tilfeller, vil tattoveringen bli helt borte. Laseren har en forsvinningsgrad på mer enn 95%. Uansett er det viktig å være klar over at det er svært mange forskjellige typer blekk som blir brukt rundt om i verden, og det finnes ingen reguleringer på dette. Når vi skal fjerne tatoveringen og ikke vet hva slags blekk som ble brukt eller hvor dypt blekket ble påført, er det umulig for oss å garantere graden av forsvinning eller si noe bestemt om antall behandlinger av en gitt tatovering.

Etter behandlingen:

De nærmeste 2-6 dagene er det behandlete område rødt og litt hovent. Det bli vanligvis ikke blemme/sårdannelse. Du kan leve som normalt, og delta i vanlige aktiviteter, dusje osv. Man bør unngå å skrubbe huden i det aktuelle området. Det anbefales å unngå soling eller solarium i behandlingsperioden. Blir det skorpedannelse på det behandlede området, er det viktig å ikke plukke eller klø for å forhindre arr.

Husk at du kan booke en konsultasjon hos en av våre behandlere, eller kontakte oss på 942 79 484 dersom du har noen spørsmål.

Priser tattoverings fjenring med laser

Konsultasjon

300 ,-

Under 5×5 cm, pr behandling 

800 ,-

Under 10×10, pr behandling

1950 ,-

Under 15×15 cm, pr behandling

2450 ,-

Under 20×20, pr behandling

2950 ,-

Ved større områder

Etter avtale

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.